Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

10 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887


Η εξεύρεση υποψηφίων με ακεραιότητα δημιουργεί εμπιστοσύνη και σεβασμό. Το «επιδιωκόμενο αποτέλεσμα» είναι να πρέπει να «πουλάτε» συζητήσεις με υποψηφίους, οι οποίες συζητήσεις  τους αφήνουν να αισθάνονται ότι ακούγονται, τιμώνται και έχουν τον σεβασμό- ιδιαίτερα όταν λένε «όχι».






Κανόνας  1: Μην αποκτάτε το σύνδρομο του ότι πρέπει να γράφονται όλοι.
Κανόνας 2: Μην παρακαλάτε. Οι ζητιάνοι δεν είναι ελκυστικοί .
Κανόνας  3: Υπάρχουν μόνο τέσσερεις άσσοι σε μια τράπουλα σημαίνει αυτό όταν οι άνθρωποι λένε «όχι»; Σημαίνει πως η προσέγγιση σου μπορεί να χρειάζεται δουλειά, και πως είσαι πολύ πιο κοντά σε ένα  «ναι».
Κανόνας  4: Να είσαι γενναιόδωρος με το άκουσμα σου. Δίνε στους υποψηφίους το ενδιαφέρον, τον σεβασμό και την εκτίμηση που ζητούν. Άκουγε τους αντί να περιμένεις από αυτούς να σε ακούσουν.
 Κανόνας 5: Να έχετε περιέργεια σχετικά με τους ανθρώπους. Τι είναι πιο σημαντικός για αυτούς; Τι τους αρέσει; Τι δεν τους αρέσει; Τι λείπει από τη ζωή τους;
 Κανόνας 6:  Αποκαλύψτε το «πρόβλημα». Μάθετε τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει σχετικά με το που ζουν και που εργάζονται. Μάθετε τα ειδικά τους ενδιαφέροντα και για την οικογένεια τους. Τι λείπει από την ικανότητα τους να υποστηρίξουν την οικογένεια τους και τα ενδιαφέροντα του;
Κανόνας 7:  Κάντε μικρά βήματα. Πείτε τους ότι είστε πεπεισμένοι πως μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα μαζί τους και ρωτήστε τους αν θα ήθελαν απλά να ρίξουν μια ματιά σε  μια λύση. Ποτέ να μην υπαινίσσεστε αυτό ή να μην το αφήνετε σε ερμηνεία  το ότι θα πρέπει να εγγραφούν. Απλά ζητήσετε τους να δουν.
 Κανόνας 8: Παρουσιάστε το σχέδιο σας για καριέρα  σε τέσσερα χρόνια με πάθος. Είναι η θετική, πειστική, έμπιστη, ενθουσιώδης, υπερήφανη, ειλικρινής και αυθεντική ενέργεια , αυτή που πουλάει. Δεν είναι τόσο το τι λες αλλά το πώς το λες.
Κανόνας 9: Ρωτήστε τους να δράσουν τώρα. Αν πιστεύετε στη λύση σας για το πρόβλημα τους, τότε ζητήστε τους να δράσουν τώρα. Η αναβλητικότητα είναι ο υπ.αριθμ 1 δολοφόνος όλων των επιτευγμάτων.
“Ξέρω έναν τρόπο με τον οποίο θα  μπορούσατε να το πετύχετε αυτό. Θα σας ενδιέφερε αρκετά να ρίξετε μια ματιά;”
«Ασχολούμαι με κάτι που γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση για εσένα. Θα σε ενδιέφερε αυτό αρκετά ώστε να  του ρίξεις μια ματιά;»
“Θα ήσουν πραγματικά υπέροχος σε αυτή την επιχείρηση με την οποία ασχολούμαι. Το εισόδημα που θα μπορούσες να κερδίσεις θα στο έλυνε αυτό. Θα ενδιαφερόσουν αρκετά για να της ρίξεις μια ματιά;”
“Ξέρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσες να κερδίζεις ένα επιπλέον εισόδημα με το οποίο μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Ας πούμε από ___________ έως ___________ ευρώ τον μήνα. Θα σε ενδιέφερε αυτό  αρκετά για να ρίξεις μια ματιά;”
Πάντα να αναφέρεσαι στην επιχείρηση ως ένα «πρόγραμμα» ή ως «κάτι». Μην το ονομάζεις ευκαιρία ή μια επιχείρηση.
Να έχετε αυτοπεποίθηση και να μιλάτε πειστικά σχετικά με την ικανότητα του προγράμματος να λύσει το πρόβλημα τους.  
Κανόνας 10: Αν πουν «όχι» , αφήστε τους να το κάνουν… και μετά ρωτήστε τους, αφήστε τους να φύγουν … αφού τους ρωτήσετε αν γνωρίζουν  κάποιο άτομο που να είναι ___________ ( επεκτείνοντας τη λίστα) .

Η δικτύωση με  επαγγελματικό τρόπο είναι η προσέγγιση που μαθαίνω στους συνεργάτες μου και διδάσκω στους πελάτες μου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα,αγοράστε το ebook μου που σας ταιριάζει περισσότερο (στην αριστερή στήλη θα βρείτε το σύνδεσμο) . Κι αν  θέλετε κόουτσινγκ για εσάς και την ομάδα σας ζητήστε περισσότερες πληροφορίες γράφοντας μου στο mmavrovouniotis@gmail.com , ή στα τηλέφωνα 2105018493 και 6938979887

Δεν υπάρχουν σχόλια: