Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

10 ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887


Γεια σας. Το 2014 μπορείτε να κάνετε- και πρέπει- την μεγαλύτερη έκρηξη στην ιστορία σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, για αυτό πρέπει να σκέπτεσθε με μεγάλα σχέδια.
Διάβασα το παρακάτω άρθρο πάνω στις « 10 συνήθειες των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο» στο lifehack.org και σκέφθηκα να σας προσφέρω μια περίληψη του και να το σχολιάσω. Πιστεύω να είναι μεγεθυντικό για εσάς και να μπορέσετε να εντοπίσετε τις δικές σας αδυναμίες
1. ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ
Μην το λαμβάνετε πολύ στα σοβαρά αυτό. Οι πλούσιοι άνθρωποι που γνωρίζω απλά έχουν μια πολύ καθαρή ιδέα του τι θέλουν να πετύχουν, προγραμματίζουν λόγο και πέφτουν στη δράση. Δε ξεκινούν αν δεν είναι όλα σωστά, γιατί γνωρίζουν πως τα πράγματα αλλάζουν. ΜΗΝ  ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ πολύ για πράγματα όπως «Τον Ιανουάριο Βάζουμε Στόχους» ή την «30 λεπτών διάσκεψη πάνω στους στόχους» ή «Το Κτίσιμο του ¨Ονείρου».
2.ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
Πάντοτε κάνουν ΠΟΛΛΑ πράγματα, όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ σε μια αποστολή για να την ολοκληρώσουν. Αποφάσισε τι θα κάνεις το οποίο θα φέρει τη μεγαλύτερη επίδραση.
3.ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Οι απασχολημένοι επιτυχημένοι άνθρωποι στερούνται χρόνου. Οι κακοί δικτυωτές χάνουν χρόνο. Οι 20 ώρες την εβδομάδα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χρόνος αν αξιοποιηθεί σωστά.
4. ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
Ουσιαστικά η επένδυση έχει προτεραιότητα σε σχέση με την πολυτέλεια. Επενδύουν πολύ σε εργαλεία μάρκετινγκ και δεξιότητες Επαγγελματικής ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και Εκπαίδευση. Και έτσι λαμβάνουν τις μεγαλύτερες ανταμοιβές.
5.ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ
Οι πλούσιοι άνθρωποι εργάζονται όταν οι φτωχοί άνθρωποι «χρειάζονται ανάπαυση».
6. ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
Εστιάζουν στη γνώση και στις δεξιότητες για να πραγματοποιήσουν τα έργα. Οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν την προσωπική τους ανάπτυξη από την ανάληψη δράσης και την μάθηση τους από την πρακτική Μαθαίνουν  να κτίζουν τη σιγουριά για να αναλάβουν δράση.
7.ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Οι επιτυχημένοι άνθρωποι περιβάλλονται από άτομα με νοοτροπία επιτυχίας.
8.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΙ
Οι πλούσιοι άνθρωποι ξεκινούν πολλά έργα. Επιμένουν στα έργα που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν. Και παρατάνε εκείνα στα οποία πιστεύουν πως δεν θα πετύχουν.
9.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ
Όχι αχρείαστα όμως ρίσκα. Εκπαιδεύουν τους εαυτούς τους. Εκπαίδευσε  τον εαυτό σου. Η άγνοια του κινδύνου καλείται ανοησία.
10.ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ
Δεν νομίζω πως οι πλούσιοι άνθρωποι είναι πιο γενναιόδωροι άνθρωποι. Απλά έχουν περισσότερους πόρους για να κάνουν τη διαφορά.

Τα μαθήματα είναι εμφανή αλλά παρόλα αυτά είναι εκπληκτικό το πόσο συχνά οι μη επιτυχημένοι άνθρωποι αγνοούν αυτά τα απλά μαθήματα.

Κάνε τη Διαφορά

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
Coach/Mentor

http://michailmavrovouniotis.blogspot.com
mmavrovouniotia@gmail.com
2105018493
6938979887
_________________________________________________________________________
© 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: