Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

7 ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH ΒΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ



Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887


Brian Tracy
Υπάρχουν 7 πειθαρχίες που θα πρέπει να αναπτύξετε αν θέλετε να πετύχετε όλα αυτά τα οποία είναι δυνατά. Μπορείτε να μάθετε αυτές τις πειθαρχίες μέσω της εξάσκησης και της επανάληψης, μέχρι να τις ασκείτε πλέον  αυτόματα καθημερινά.
1.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ
Κάθε πρωί , αφιερώστε 3-5 λεπτά για να γράψετε τους κορυφαίους στόχους σας  στον ΕΝΕΣΤΩΤΑ (στο ΤΩΡΑ). Πάρτε ένα σπιράλ σημειωματάριο για αυτό το σκοπό. Γράφοντας τους 10 στόχους σας στο ξεκίνημα κάθε μέρας, θα τους προγραμματίζετε βαθιά στο υποσυνείδητος σας.
Αυτή η καθημερινή καταγραφή των στόχων σας θα ενεργοποιεί τις πνευματικές σας δυνάμεις. Θα κινητοποιεί το μυαλό σας και θα σας κάνει πιο επάγρυπνους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βλέπετε ευκαιρίες και δυνατότητες να κινείστε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας.
2.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Αφιερώνετε λίγα λεπτά – το ιδανικό θα ήταν να το κάνετε την προηγούμενη βραδιά- για να προγραμματίσετε κάθε δραστηριότητα της επόμενης ημέρας. Πάντα να δουλεύετε μέσα από μια λίστα. Αυτή είναι μια από τις πιο δυναμικές και σημαντικές πειθαρχίες αυτών που κάνουν μεγάλα επιτεύγματα.
3.ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Η ικανότητα σας να πειθαρχείτε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Να κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε, όταν πρέπει να τα κάνετε και ασχέτως του αν σας αρέσουν ή όχι. Αυτό είναι το κλειδί για να γίνετε ένα εξαιρετικό άτομο και για να ζήσετε μια εξαιρετική ζωή.


4.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ
Η ικανότητα σας να εργάζεστε με όλη σας τη δύναμη, με όλη σας τη συγκέντρωση ΜΟΝΟ πάνω στο κάθε φορά πιο σημαντικό έργο σας , θα συνεισφέρει το περισσότερο από κάθε άλλη πειθαρχία που μπορείτε να αναπτύξετε , στην επιτυχία σας.
5.ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η υγεία σας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Πειθαρχώντας στο να ασκείστε τακτικά και να διατρέφεστε προσεκτικά, θα προωθείτε τα υψηλότερα επίπεδα υγείας και ευεξίας σε όλη σας τη ζωή.
6.ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ
Το μυαλό σας είναι ένας μυς.  Αν δεν τον χρησιμοποιείτε θα τον χάσετε. Η διαρκής μάθηση είναι η ελαχίστη προϋπόθεση για την επιτυχία σε κάθε επίπεδο.
7.ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
Οι σχέσεις είναι τα πάντα. Βεβαιώσου ότι ανεβαίνοντας τη σκάλα της επιτυχίας δεν θα την αφήνετε να γέρνει προς λάθος κτίρια. Κτίζετε χρόνο για τις σχέσεις σας κάθε μέρα, ασχέτως του πόσο πολυάσχολοι είστε.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΠΕΙΘΑΡΧΙΕΣ
Αυτές οι 7 πειθαρχίες θα επιβεβαιώσουν ότι λειτουργείτε στο υψηλότερο επίπεδο και λαμβάνετε την μεγαλύτερη ικανοποίηση και τα μεγαλύτερα αποτελέσματα από κάθε τι που κάνετε. Μελετήστε αυτές τις 7 πειθαρχίες και μετά κάνετε ένα σχέδιο για το πώς μπορείτε να συμπεριλάβετε κάθε μια από αυτές στην καθημερινή σας ζωή.
______________________________________________________________

© 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: