Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ;



Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887


Και αν το να κτίσεις την αυτοκρατορία σου δικτυακού μάρκετινγκ  ήταν στη πραγματικότητα διασκεδαστικό και εύκολο;

 Και αν  τελικά άλλαζες τον τρόπο με τον οποίον πληρώνεσαι;



 Και ελάμβανες  200 ευρώ για κάθε άτομο που έγγραφες;
 Ή 50 ευρώ για κάθε παρουσίαση που έκανες
 Ή 5 ευρώ για κάθε άτομο που προσκαλούσες να  δει απλά την πρόταση σου;
 Ίσως να  μπορούσες να δεις μια επιχειρηματική ευκαιρία με ωριαίο μισθό …δηλαδή που προσκαλείς τέσσερα άτομα και κερδίζεις 20 ευρώ την ώρα.
 Ή … 50 ευρώ για κάθε επιχειρηματική παρουσίαση.
 Ή περισσότερο μια επιχειρηματική ευκαιρία με προμήθειες, που θα μπορούσες να κερδίζεις 200 ευρώ για κάθε άτομο που έγγραφες.
Τι θα ήταν πιο ελκυστικό για εσένα;
 Αν η εταιρία σου σε πλήρωνε με 20 ευρώ την ώρα για να προσκαλείς και μόνο για αυτό, θα μπορούσες να το κάνεις διασκεδαστικά; Θα μπορούσες να προσκαλείς πολλά άτομα;  
Και αν πληρωνόσουν με 50 ευρώ για κάθε παρουσίαση , που έκανες;  Αυτό θα την έκανε διασκέδαση;
 Και αν σε πλήρωναν με 200 ευρώ για κάθε άτομο που εισήγαγες ως κτίστη δικτύου; Πόσους θα μπορούσες να εισάγεις; Πόσους πολλούς θα μπορούσες ;
 Ή ίσως έχεις μια νοοτροπία επενδυτή, και σκεπτόσουν να κάνεις κάτι μόνο μια φορά και να κερδίζεις χρήματα για πάντα αυτό.  .
Τότε λοιπόν πόσους ανθρώπους θα μπορούσες να εισάγεις αν κέρδιζες 100 ευρώ τον μήνα για πάντα από κάθε τέτοιο άτομο; Σκέψου το λιγάκι. Εισάγεις ένα άτομο και κερδίζεις 100 ευρώ τον μήνα από αυτό το άτομο για πάντα.
Πράγμα που κάνει το καθένα από αυτά τα άτομα να αξίζουν ένα περιουσιακό στοιχείο πάνω από 25.0000 ευρώ. Γιατί τόσα μετρητά θα έπρεπε να επενδύσεις με ετήσιο επιτόκιο 5% για να κερδίζεις , για να σου αποφέρουν 1.200 ευρώ τον χρόνο. . Τόση αξία κτηματικής περιουσίας είναι ισοδύναμη, ώστε να σου αποφέρει ένα ετήσιο ενοίκιο 1.2000 ευρώ.
 Τώρα , σκέψου προσεκτικά την ερώτηση αυτή ξανά: Πόσα άτομα θα μπορούσες να εισάγεις ως κτίστες της επιχείρησης, αν το καθένα από αυτά πρόσθετε στην καθαρή σου αξία 25.000 ευρώ;
Εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε δύσκολο αυτό το επάγγελμα λόγω του τρόπου που σκεφτόμαστε για αυτό. Και επειδή το κάνουμε δύσκολο, γίνεται δύσκολο, και δεν κάνουμε και πολλά για να κάνουμε την επιχειρηματική ευκαιρία να δουλέψει. Και έτσι η δυσκολία γίνεται μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Αν όμως καταλαβαίναμε τα οικονομικά και τα μαθηματικά τόσο καλά ώστε να καταλαβαίνουμε  στην πραγματικότητα πόσο διασκεδαστικό και εύκολο μπορεί να γίνει το δικτυακό μάρκετινγκ, πόσα περισσότερα θα βγάζαμε από την επιχειρηματική ευκαιρία;


 Αν προσκαλείς 2 άτομα την ημέρα «απλά να ρίξουν μια ματιά» , τότε μιλάμε για περισσότερα από 500 άτομα τον χρόνο. Και αν το 500 ακούγεται δύσκολο , το 2 μόνο την ημέρα,  αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο.
  Όμως μας έρχεται ακόμη ένα ερώτημα στο νου: «Σε ποιους πρέπει να μιλάω
 Αυτή είναι μια ερώτηση που πηγάζει από τον να σκεπτόμαστε  πως η επιχειρηματική ευκαιρία είναι δύσκολη.
Αν σε πλήρωνα με 100 ευρώ για κάθε άτομο που προσκαλούσες, σε ποιους θα μιλούσες τότε; Θα μιλούσες στο καθένα, σε οποιονδήποτε.
 Κάθε επάγγελμα έχει τους δικούς του μέσους όρους, τα δικά του στατιστικά. Έτσι και οι επαγγελματίες του Δικτυακού Μάρκετινγκ ασκούν αυτό το επάγγελμα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια και με περισσότερα από 475.000 άτομα να εγγράφονται κάθε εβδομάδα σε μια εταιρία του Δικτυακού Μάρκετινγκ  κάπου στον κόσμο, έχουμε και στον δικό μας κλάδο  επίσης στατιστικά.  Αν επιτρέψετε στο μυαλό σας να αναρωτηθούν όπως και εγώ και να πιστέψετε  στα «αναπόφευκτα» , θα σας δείξω το πώς…
·         Ο καθένας που προσκαλείς  μπορεί να  αξίζει 5 ευρώ.
  • Ο  καθένας  στον οποίο κάνεις παρουσίαση μπορεί να αξίζει 25 ευρώ.
  • Ο καθένας που εισάγεις μπορεί να αξίζει 100 ευρώ  και περισσότερα τώρα και 100 ευρώ τον μήνα για την υπόλοιπη καριέρα σου.
  • Και το πώς κάθε άτομο που εισάγεις στο δίκτυο σου μπορεί να σου προσθέτει 25.000 ευρώ στην καθαρή σου αξία.
Τα παρακάτω είναι τα στατιστικά μέσω όρων του επαγγέλματος του Δικτυακού Μάρκετινγκ:
  • Προσκάλεσε 5 και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις παρουσίαση σε 1 άτομο.
  • Παρουσίασε σε 3  άτομα και θα εισάγεις 1 άτομο ως κτίστη της επιχείρησης.(Αν χρησιμοποιείς τις τεχνικές που διδάσκουμε εμείς στην συμβουλευτική δικτύωση, τότε μπορείς να εισάγεις το 50%-75% αντί του 33% όσων κάνεις παρουσίαση )
Έτσι λοιπόν προσκάλεσε 15 για να εισάγεις 1 άτομο.
Να λοιπόν ένας συνηθισμένος μήνας πως θα μπορούσε να ήταν , βάσει αυτών των μέσων όρων:
  • Προσκαλείς 52 άτομα – λιγότερα από 2 την ημέρα.
  • Κάνεις 10 παρουσιάσεις .
  • Εισάγεις  4 κτίστες της επιχείρησης .
Μετά από 12 μήνες θα έχεις 48 κτίστες της επιχείρησης στην ομάδα σου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ  : O ρυθμός του παιχνιδιού είναι αυτός που κάνει όλη την διαφορά . Αν εισάγεις 48 κτίστες της επιχείρησης σε περίοδο 2 ετών, δεν θα λάβεις ούτε το 50% των αποτελεσμάτων, μάλιστα μάλλον το 10%. Οι άνθρωποι που στρατολογείς, θα κτιστούν την επιχείρηση, όπως και εσύ, έτσι λοιπόν αν εσύ κινείσαι αργά, το ίδιο θα κάνουν και εκείνοι. Αν κάνεις αυτό που σου προτείνω λοιπόν για 1 έτος  , τότε θα βάλεις φωτιά στην επιχείρηση σου.


Είμαι επαγγελματίας  ολικής απασχόλησης του δικτυακού μάρκετινγκ ,χρόνια τώρα. Ξέρω πολύ λίγους ανθρώπους οι οποίοι να έχουν εισάγει 100 άτομα σε όλη τους την καριέρα. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω  κερδίζουν $50.000 ή περισσότερα  τον μήνα, έχουν εισάγει 100- 200 το πολύ άτομα.
 Λοιπόν 48 άτομα σε έναν χρόνο είναι πολλά, όταν όμως το κάνεις διασκεδαστικά και εύκολα … τότε γίνεται στα αλήθεια διασκεδαστικά και εύκολα. Και το πιο σημαντικό, αυτό θα σου δημιουργήσει ένα δικτυακό οργανισμό   με εκρηκτική ανάπτυξη .
 Αν στρατολογήσεις 48 κτίστες της επιχείρησης σε έναν χρόνο, πρόκειται να καταλήξεις με 12   πολύ  δεσμευμένους ηγέτες που θα ακολουθούν το ίδιο πλάνο με αυτό που εσύ ακολούθησες. Από αυτούς τους 12 , θα έχεις 4 οι οποίοι θα κάνουν τα ίδια ή περισσότερα με αυτά που εσύ έκανες… πράγμα που σημαίνει πως βρίσκονται στην διαδρομή να εισάγουν οι ίδιοι από 48 άτομα.
Γιατί; Πως το ξέρω αυτό;
Γιατί ήσουν ο ηγέτης σε αυτό. Όχι με λόγια και οδηγίες  αλλά με μαζική δράση , και το έκανες να δείχνει εύκολο και μάλιστα το διασκέδασες. Οι άνθρωποι ακολουθούν τα εύκολα και διασκεδαστικά πράγματα. Οι άνθρωποι ακολουθούν την διαδρομή των χρημάτων. Δεν θέλουν να κάνουν δύσκολα πράγματα. Και επειδή έκτιζες μια επιχείρηση που είχε πάρει φωτιά, ήρθαν  και αυτοί να βάλουν τα δικά του ξύλα στη φωτιά.
 Κάθε ένας από τους  αστέρες σου θα επιτύχει κάτι παρόμοιο με εσένα, έτσι λοιπόν με το τέλος του πρώτου χρόνου τους (το τέλος του δικού σου δεύτερου χρόνου) θα έχουν ο καθένας του μια επιχείρηση που θα έχει πάρει φωτιά ο καθένας τους. Θα έχει ο καθένας τους,3,4,5, ή και περιστέρα αστέρια. Σε αυτό το σημείο θα κτίζεις μια αυτοκρατορία και πιθανά ακόμη και να ήθελες δεν μπορείς πια να σταματήσεις την ανάπτυξη της.
Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι υπόλοιποι τα παρατάνε. Όμως οι υψηλά δεσμευμένοι , έχουν μεγάλες ποσότητες θετικής ενέργειας , και έτσι θα ενεργοποιούν, θα φορτίζουν  και θα αναπαράγουν τους εαυτούς τους. Ας πούμε λοιπόν ότι τα δεσμευμένα άτομα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Για σκέψου τότε πόσα άτομα θα έχεις στην ομάδα σου μετά από μόλος 3 χρόνια
·         Εσένα
  • Τα 12 άτομα που στρατολόγησες
  • Τα 144 που αυτά στρατολόγησαν
  •  Και τα 1728 που αυτά τα άτομα στρατολόγησαν !
 Αν λοιπόν το κάθε άτομο με  υψηλή δέσμευση (υψηλή ενέργεια) χρησιμοποιεί και πουλάει μόνον 200 ευρώ τον μήνα, η επιχείρηση σου παράγει 376.800 ευρώ πωλήσεις σε έναν μήνα. Αν κερδίζεις κατά μέσον όρο ένα 7% πάνω σε κάθε πώληση, τότε θα κερδίζεις  26.376 ευρώ τον μήνα.
 Μπορείς να ξεκινήσεις για να δεις πόσο εύκολο είναι..
  • Ο καθένας από τους 48 που εισήγαγες :549 ευρώ ο καθένας …κάθε μήνα.
  •  Και οι 144 παρουσιάσεις που έκανες : 183 ευρώ η κάθε μια … κάθε μήνα.
  • Και τα 500 άτομα που προσκάλεσες «για να ρίξουν απλά μια ματιά» ; 52,75 ευρώ το κάθε ένα … κάθε μήνα.
Τώρα ξέρω τι θα σκέφτεσαι , Κύριε ή Κυρία κάνε τα δύσκολα, σκέφτεσαι πως ούτε στις προσευχές σου δεν εύχεσαι να κέρδιζες 26.000 ευρώ τον μήνα.
Και έχεις δίκιο. Είναι πολύ μικρή πιθανότητα. Οι πιθανότητες είναι εναντίον σου!.
Ξέρεις όμως ποιες είναι  οι πιθανότητες στην  αεροδυναμική να πετάξει μια αγριομέλισσα με δεδομένα το βάρος της και το άνοιγμα των φτερών της;  Μηδενικές. Στην πραγματικότητα μιλάμε για κάτι απίθανο. Το καλό είναι πως οι μέλισσες δεν το έχουν διαβάσει αυτό!!!
Μπορεί επίσης να ρωτάς να μάθεις τι κερδίζει το μέσο άτομο. Η απάντηση είναι :Τίποτα. Γιατί βλέπεις το μέσο άτομο κάνει τα πράγματα δύσκολα και δεν μπορεί  το κτύπημα που κάνει να βγει έξω από το κουτί του.
Για αυτό λοιπόν , ας πούμε ότι κερδίζεις μόνον 10% αυτών που είπαμε στο παραπάνω παράδειγμα
Κι αν λοιπόν το κάθε άτομο που καλούσες άξιζε μόλις 5 ευρώ… αλλά  5 ευρώ τον μήνα για πάντα;
Κι αν λοιπόν το κάθε άτομο που παρουσίαζες άξιζε 20 ευρώ … αλλά 20 ευρώ τον μήνα για πάντα;
Κι αν το κάθε άτομο  που εισήγαγες ως κτίστη επιχείρησης άξιζε 55 ευρώ τον μήνα για πάντα;
Όταν λοιπόν βάλεις στην κάθε δραστηριότητα τη σωστή ταμπέλα – μια ανταμοιβή πολύ υψηλή ώστε να αξίζει να το κάνετε εύκολο και διασκεδαστικό – τότε το εύκολο και διασκεδαστικό και το να το αξίζει, γίνονται μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Coach/Mentor MLM
6938979887 και 2105018493
mmavrovouniotis@gmail.com
http://michailmavrovouniotis.blogspot.com
_____________________________________________________________________________
© 2014 Μιχαήλ.I. Μαυροβουνιώτης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, όλου ή μέρους αυτού του άρθρου ή η αναπαραγωγή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ή η χρησιμοποίηση τους για προωθητικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την άδεια του συγγραφέα





Δεν υπάρχουν σχόλια: