Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

O ΤΙΜ SALES ΣΤΟ M.L.M




Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Tim Sales και τη δουλειά που κάνει στο MLM. Το υλικό που ακολουθεί προέρχεται από μια σειρά μαθημάτων του, που είναι εισαγωγικά μεν, πολύτιμα δε για τον επαγγελματία δικτυωτή. Η δική μας φιλοσοφία στη Megaservice Net «ακουμπά» πολύ στη φιλοσοφία του Tim για αυτό και προτείνω ανεπιφύλακτα όλο το υλικό του. Απολαύστε το
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

Μυστικά του M.L.M Πρώτο Μέρος

Όταν ξεκίνησα στο MLM είχα ήδη δουλειά ολικής απασχόλησης. Ήμουν εξουδετερωτης υποβρύχιων βομβών.Όπως καταλαβαίνετε το να εξουδετερώνεις υποβρύχιες βόμβες δεν αποτελεί και την ιδανική δουλειά που θα σε προετοιμάσει για το δικτυακό μάρκετινγκ.
Αν και απολάμβανα αυτό που έκανα στο Ναυτικό, στην πραγματικότητα έψαχνα έναν τρόπο να κερδίζω συμπληρωματικό εισόδημα και να παραμένω στην υπηρεσία μου. Το Ναυτικό μου κάλυπτε τον τομέα υπηρεσίας, όμως η δουλειά μου αυτή δεν με αντάμειβε οικονομικά.
Και τελικά βρήκα το δικτυακό μάρκετινγκ μέσω μιας διαφήμισης που είδα στη Washington Post.
Έστω κι αν μπορούσαν να κάνω την επιχείρηση μόνο με μεική απασχόληση,μέσα σε 2 χρόνια κέρδιζα περισσότερα σε έναν μήνα ,από ότι πολλοί κερδίζουν σε 1 χρόνο. Και δημιούργησα τελικά ένα δίκτυο 56.000 ατόμων σε 26 χώρες.Και έστω κάνοντας πάρα πολλά λάθη, κατάφερα να «σπάσω» τον Κώδικα Της Επιτυχίας.

Γίνε Ειδικός σε αυτά τα 4 βήματα

Χώρισα λοιπόν όλη τη διαδικασία του δικτυακού μάρκετινγκ σε 4 βασικούς τομείς δραστηριότητας και εργάστηκα στη συνέχεια πάνω στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων μου σε κάθε έναν τομέα. Μετά δημιούργησα ένα σύνολο εκπαιδευτικών εργαλείων για το δίκτυο μου,ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν και να αντιγράφουν έτσι το σύστημα που χρησιμοποίησα για να αναπτύξω τις εργασίες μου- σε ένα τέτοιο σημείο στο οποίο πλέον να έχω τη δυνατότητα να αφήσω ολοκληρωτικά την ολικής απασχόλησης δουλειά μου.
Οι τέσσερις τομείς που βρήκα είναι :Εξεύρεση, Πρόσκληση,Παρουσίαση και Εκπαίδευση και να λοιπόν που σου προτείνω να εστιαστείς :
1. Γίνε ειδικός στις δεξιότητες εξεύρεσης και επικοινωνίας με τους υποψηφίους σου.
2. Γίνε ειδικός στις δεξιότητες της πρόσκλησης υποψηφίων για να δουν την επιχειρηματική σου ευκαιρία.
3. Μάθε να παρουσιάζεις ως ειδικός την επιχειρηματική ευκαιρία και τον κλάδο του δικτυακού μάρκετινγκ στους υποψηφίους σου.
4. Γίνε ειδικός στην εκπάιδευση των νέων σου συνεργατών στο να αναπτύσσουν την ίδια ομάδα δεξιοτήτων.
Αυτά είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την πόρτα της οικονομικής ανεξαρτησίας με όχημα το δικτυακό μάρκετινγκ.
Θα καλύψω κάθε έναν τομέα στις επόμενες επικοινωνιες μας. Εν τω μεταξύ αυτό που θέλεις να κάνεις αμέσως είναι το να αντιμετωπίσεις το δικτυακό μάρκετινγκ σαν επιχείρηση. Όταν το προσεγγίσεις σαν επιχείρηση, τότε μπορεί να σε ανταμείψει πολύ καλά. Αν όμως το προσεγγίσεις σαν χόμπι...σκέψου πόσα χόμπι μπορούν να σε πληρώνουν με εξαψήφιο νούμερο μέσα στη χρονιά.
Με αυτά στο μυαλό σου, είναι πολύ σημαντικό να πάρεις την απόφαση να αντιμετώπισες την επιχείρηση σου σαν επιχείρηση. Μετά από αυτή την απόφαση, πάρε την απόφαση να κάνεις την επιχείρηση.
Οι καρποί της επιτυχίας απολαμβάνονται από εκείνους που είναι αφοσιωμένοι σε ένα πράγμα, ολοκληρωτικά.

Ένα Δώρο

Και μιλώντας για εστιασμό, ένας απο τους τομείς που οι άνθρωποι έχουν προβλήματα είναι να απαλλαγούν από τον φόβο να μιλούν σε υποψηφίους. Πως νιώθεις εσύ, πως είναι οι παλμοί σου όταν σκέπτεσαι κάτι τέτοιο; Αντιστέκεσε στο να σηκωσεις αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο και να καλέσεις κόσμο;
Εάν η απάντηση σου είναι ΝΑΙ, τότε αυτό το ειδικό δώρο που σου επιφυλάσσω, θα σε βοηθήσει στ’άλήθεια. Είναι ένας πίνακας ελέγχου που δημιούργησα για να βοηθήσω το δίκτυο μου να ξεπεράσει τον « δισταγμό επαφών». Χρησιμοποίησε αυτό το απλό εργαλείο και με ευκολία θα εντοπίζεις τι σταματά τόσο εσένα όσο και τα άτομα του δικτύου σου από την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ.

Στο 2ο μέρος που θα λάβεις αύριο, θα σου μιλήσω για το πως βρίσκεις και επικοινωνείς με νέους υποψήφιους
Στην επιτυχία σου
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτό το εισόδημα-2105018493 και 6938979887

1 σχόλιο:

Beauty Forever Spa είπε...

Μιχάλη είναι καταπληκτικό το άρθρο και σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι και ψάχνεις για μας μου άρεσε τόσο πολύ περιμένω την συνέχεια