Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-O ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ


Μαθαίνοντας τα θέλω της Γενιάς Υ ( οι νέοι που γεννήθηκαν μετά το 1975, την ονομάζουμε στη Ελλάδα και γενιά της Μεταπολίτευσης), ανακαλύπτουμε ότι οι υψηλές της αξίες είναι να κάνει μια παγκόσμια επίδραση και να ζήσει μια ζωή που να έχει σκοπό. Σίγουρα όλοι μας μοιραζόμαστε αυτές τις αξίες, όμως για τη γενιά Υ αυτές γίνονται προτεραιότητα στην επιλογή του μονοπατιού της καριέρας τους.
Θα συμφωνούσατε  ότι το Δικτυακό Μάρκετινγκ προσφέρει μια δυναμική πλατφόρμα για να «ζήσεις το σκοπό σου», όπως κι να τον ορίζεις;
Από το 1998 που ασχολούμαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχω διαβάσει συνεντεύξεις πλέον των 300 ηγετών και κορυφαίων εισοδηματιών από όλο τον κόσμο , και να τι έχω βρει: « Είτε θέλετε να φτάσετε στο υψηλότερο δυναμικό σας, να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, να συνεισφέρετε στη ζωή των άλλων, ή όλα αυτά μαζί, το  να κτίσετε μια επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ τα κάνει όλα αυτά δυνατά παρέχοντας σας την ενδυναμωτική κοινότητα , τα εργαλεία και τους μέντορες για να σας πάνε εκεί που θέλετε».
Γιατί όμως είναι σημαντικό να δέσετε την επιχείρηση σας με τον σκοπό σας;
Όπως μας διδάσκει ο Simon Sinek «Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν το ΤΙ κάνεις, αλλά το ΓΙΑΤΙ το κάνεις»
To να γνωρίζεις αυτή την αρχή αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς, Ο Simon το ονομάζει The Golden Circle (Ο Χρυσός Κύκλος) του Γιατί > Πως > Τι.

Ο κάθε επιχειρηματίας και ο κάθε οργανισμός, γνωρίζουν ΤΙ να κάνουν ( τον εξωτερικό κύκλο). Ορισμένοι γνωρίζουν το ΠΩΣ το κάνουν ( το Σύστημα σου  ή το  Unique Value Proposition σου δηλαδή το μοναδικό αξιακό πλεονέκτημα της προσφοράς σου-μεσαίος κύκλος). Όμως πολλοί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ΓΙΑΤΙ κάνουν αυτό που κάνουν (ο εσωτερικός κύκλος).
Το ΓΙΑΤΙ σου είναι το τι  είναι αυτό στο οποίο πιστεύεις. Γιατί υπάρχει ο οργανισμός σου; (εταιρία σου, δίκτυο σου πχ).Γιατί σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου το πρωί; Και γιατί θα πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί;
Όταν ξεκινάμε με το ΓΙΑΤΙ , σκεπτόμαστε δρούμε και επικοινωνούμε διαφορετικά-και αγγίζουμε τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο.
Ο περισσότερες επιχειρήσεις, μας λένε ΤΙ κάνουν και μετά προχωρούν στο ΠΩΣ και στο ΓΙΑΤΙ, κινούμενες από τον εξωτερικό κύκλο προς τα μέσα. Σκέψου τον παρουσιαστή ο οποίος βομβαρδίζει με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τα οφέλη τους. Αντίθετα από αυτό , οι εμπνευσμένοι ηγέτες και οργανισμοί ΟΛΟΙ ξεκινούν με το ΓΙΑΤΙ, που σημαίνει ότι σκέπτονται δρουν και επικοινωνούν από τον εσωτερικό κύκλο προς τα έξω. Έτσι κτίζουν εμπιστοσύνη και δημιουργούν αφοσίωση.
Γιατί οι άνθρωποι ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ; Πρώτα από όλα θέλουν να βγάλουν χρήματα. Αλλά ,τι είναι αυτό που του κάνει να παραμένουν τόσο πολύ ώστε να μπορούν να επιτύχουν; Τι τους κάνει να βάλουν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό, ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις αναπόφευκτες προκλήσεις που συναντούν; Και τι προσελκύεις άλλους να τους ακολουθήσουν τα χνάρια τους;
Η απάντηση είναι ότι το Δικτυακό Μάρκετινγκ προσφέρει στους ανθρώπους έναν τρόπο να ζουν τον σκοπό τους. Η δικτυακή τους επιχείρηση γίνεται ένα όχημα για να αναπτύσσουν τον εαυτό τους και να συνεισφέρουν τα δώρα τους. Την βλέπουν σαν ένα μονοπάτι για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο.
Ας επιτρέπουμε λοιπόν στην Γενιά Υ να μας υπενθυμίζει: ‘Όταν δένουμε τις επιχειρήσεις μας με τον σκοπό μας, τότε γινόμαστε ασταμάτητοι-με έναν τρόπο ου προσελκύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε την παρουσίαση το Simon Sinek “Πως οι Σπουδαίοι Ηγέτες Εμπνέουν Δράση» http://www.ted.com/talks/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action?language=el#t-46841



Εμείς στο δίκτυο μας Megaservice Net εφαρμόζουμε 100% αυτή την οδηγία του Simon Sinek. Αν είσαι ήδη συνεργάτης μου το γνωρίζεις. Είμαι λοιπόν στη διάθεση σου να κάνουμε μια Διάσκεψη  Στρατηγικής και να δούμε το δικό σχέδιο εφαρμογής.

Αν όμως δεν είσαι ακόμη συνεργάτης , και ενδιαφέρεσαι σοβαρα να κανεις μια δική σου επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, τότε και μπορώ να  σου διαθεσω  20 λεπτά σε μια διάσκεψη να εξερευνήσουμε αυτή την δυνατότητα μαζί. Για να κάνουμε αυτή τη διάσκεψη, στείλε μου ένα email στο megaservicenet@flp.com, 'η κλείσε την online  Εδώ https://secure.scheduleonce.com/MICHAILMAVROVOUNIOTIS

Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης

Forever Business Owner-Manager  

MLM COACH

2105018493-6938979887


Δεν υπάρχουν σχόλια: